Bereikbaarheid: +31 (0)85 20 300 31 | Openingstijden 8:30 – 17:00u
Aanmelden
|
Bericht | Nieuws | Downloads | Instructievideo's |
Classeq Unternehmen slider 2

Wij zijn CLASSEQ - ons concept is »eenvoud«.

Wij ontwikkelen en produceren glazen- en vaatwasmachines voor gastronomie en hotellerie. CLASSEQ is in ons thuisland het bestverkochte industriële merk van vaatwasmachines. Overtuigend eenvoudig

De naam CLASSEQ staat voor industriële vaatwasmachines "Made in England".

Interface icon test

Robuust

Onze producten zijn ontworpen met het oog op eenvoud: eenvoudig in gebruik, eenvoudig en snel in onderhoud, eenvoud in training en instructies en direct na de installatie klaar voor gebruik.

Spuelend einfach icon

Eenvoudig

Wij garanderen de levering van een eenvoudige, solide en effectieve oplossing voor was resultaten van blijvend goede kwaliteit.

Einfach sympathisch classeq icon

Betrouwbaar

Door vele jaren ervaring en expertise bouwen wij onze machines met basis elementen die excellente was resultaten garanderen met een minimum aan storingen. Kortom waar voor uw geld!

Tegenwoordig is hoogwaardige techniek niet meer weg te denken uit de grootkeuken. Complexe elektronica en sensoren, intelligente softwarefuncties en op het internet aangesloten machines zorgen voor geautomatiseerde processen. CLASSEQ heeft uit technische mogelijkheden alleen die functies gekozen, die werkelijk noodzakelijk zijn voor een betrouwbaar schone vaat. Daarom is CLASSEQ de perfecte oplossing voor IEDEREEN die gewoon schoon wil wassen.

Ludwig Weiß

Verkoopmanager Export

Unternehmen b2

Onze bedrijfsgeschiedenis

Classeq is een vooraanstaande Britse producent van vaatwasmachines voor de horeca branche. Opgericht in Stafford in 1977, en sinds 2004 onderdeel van de dynamische Winterhalter groep. Onze producten zijn ontworpen met het oog op eenvoud.

Wilt u meer weten over CLASSEQ? Neem contact met ons op.

Stuur ons een bericht en u hoort zo snel mogelijk van ons.

G400 vorne glaeser 900px min