CLASSEQ P500 WS doorschuifvaatwasser

Korfafmetingen
Korfafmetingen: 500x500mm
Max. invoerhoogte
Max. invoerhoogte: 440mm
Max. korven per uur
Max. korven per uur: 40/20/12
Duur wascyclus
Duur wascyclus: 1,5/3/5min
Afvoerpomp
Afvoerpomp: Inclusief
Zeep & Naglansdispenser
Zeep & Naglansdispenser: ja / ja
Standaard Voltage
Standaard Voltage: 400V
Prijs op aanvraag
Verzending inclusief
De CLASSEQ P500 WS doorschuifvaatwasser is de perfecte keus voor de grotere professionele...meer

De CLASSEQ P500 WS doorschuifvaatwasser is de perfecte keus voor de grotere professionele keukens van cafés, restaurants en kantines. In uw keuken draait alles om een goede doorstroming van binnenkomende gebruikte borden, glasservies en bestek, naar weer perfect schone borden, glasservies en bestek. En dat moet zonder problemen, snel en efficiënt gebeuren. Een opstopping door een defecte of niet goed functionerende vaatwasmachine moet koste wat kost worden voorkomen.
Met de P500 WS wast u probleemloos tot  wel 40 korven / 720 grote borden per uur. En dat alles steeds opnieuw perfect schoon, zodat ook de volgende gasten weer van een vlekkeloos schoon servies kunnen genieten van het door u geserveerde eten. 
De CLASSEQ aanvoertafels, spoeltafels en afvoertafels bieden u de mogelijkheid om uw P500 WS doorschuifvaatwasser perfect in te richten op de door u gewenste werkwijze. Daarnaast levert CLASSEQ u de benodigde was- spoel- en onderhoudsmiddelen van professionele kwaliteit, waardoor u steeds verzekerd bent van een 100% hygiënisch schoon en glanzend resultaat.

De P500 WS heeft standaard een afvoerpomp, naspoelpomp, een spoel ‘booster’ pomp, ingebouwde wasmiddelpompen en een waterontharder.

De CLASSEQ benadering

Bij CLASSEQ weten we dat het in uw keuken niet draait om de vaatwas, maar om het eten. Maar dat deze wel geserveerd moet worden op smetteloos schoon servies. 
Met dit in het achterhoofd zijn de CLASSEQ vaatwas- en spoelmachines ontworpen. Ze zijn robuust en volledig gefabriceerd uit roestvrijstaal, zodat ze vrijwel onverwoestbaar zijn. Ze zijn nooit op of versleten omdat elk onderdeel kan worden vervangen en altijd leverbaar blijft. Ze zijn supereenvoudig te bedienen, zodat uw vaatwas snel en efficiënt en zonder uitgebreide instructies door iedereen kan worden gebruikt. Ze zijn snel, zodat u voor glazen reeds na 2 minuten en voor de rest al na 3 minuten weer over uw servies kunt beschikken. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, voor een altijd hygiënisch schone vaat.

De CLASSEQ garantie

CLASSEQ streeft ernaar om u een levenslange oplossing te bieden voor de afwas in uw professionele keuken tegen een betaalbare prijs. Om dit te verwezenlijken geven we u de best mogelijke service en staat ons uitgebreide netwerk aan gekwalificeerd personeel altijd voor u klaar. Onze ervaring leert echter dat u van onze service vrijwel nooit gebruik zult maken. Simpelweg omdat uw CLASSEQ glazenspoelmachine of vaatwasser altijd probleemloos zijn werk doet!

Met een CLASSEQ oplossing voor uw vaatwas verloopt alles steeds op rolletjes.

Dimensie
Afmetingen (BxHxD): 630x1470-1990x720mm
Max. invoerhoogte: 440mm
Korfafmetingen: 500x500mm
Maximum hoogte afvoer (vanaf de bodem): 0-600mm
Water invoer hoogte vanaf de vloer: 265-315mm
Prestaties
Water ontharder: ja
Max. korven per uur: 40/20/12
Duur wascyclus: 1,5/3/5min
Naspoelpomp: Standaard
Spoelboiler verwarming: 6kW
Spoeltank temperatuur: 82°C
Spoelwater verbruik bij 2 bar: 3.25l
Waspomp vermogen: 0.58kW
Waspomp capaciteit: 380l/min
Wastank verwarming: 4.05kW
Wastank temperatuur: 55°C
Hydraulische specificaties
Afvoer diameter: Ø40mm
Vereiste water stroomsnelheid: 11l/min
Vereiste waterdruk: 1bar
Wateraanvoer aansluiting: G3/4” (3/4” BSP)
Electrische specificaties
Standaard Voltage: 400V
Vereiste stroomaansluiting: 13A
Spoelboiler verwarming: 6kW
Totaal vermogen: 6.58kW
Additionele Informatie
Gewicht (leeg): 70kg
Gewicht in verpakking: 115kg
Werkend geluidsniveau: <70dB