CLASSEQ D500 WS DD horeca vaatwasser

CLASSEQ D500 WS DD horeca vaatwasser
Korfafmetingen
Korfafmetingen: 500x500mm, 600x400mm
Max. invoerhoogte
Max. invoerhoogte: 343mm
Max. korven per uur
Max. korven per uur: 20
Duur wascyclus
Duur wascyclus: 3min
Afvoerpomp
Afvoerpomp: Inclusief
Zeep & Naglansdispenser
Zeep & Naglansdispenser: ja / ja
Standaard Voltage
Standaard Voltage: 400V
Prijs op aanvraag
Verzending inclusief
De D500 WS DD CLASSEQ vaatwasmachine is de perfecte keuze voor de kleinere professionele keuken...meer

De D500 WS DD CLASSEQ vaatwasmachine is de perfecte keuze voor de kleinere professionele keuken in bijvoorbeeld restaurants, cafés of bedrijfskantines, waar snelheid en gebruiksgemak belangrijk zijn, zonder in te leveren op kwaliteit. Perfect schoon glaswerk, servies en bestek is het visitekaartje van uw bedrijf en zorgt ervoor dat uw klant optimaal kan genieten van het door u geserveerde eten en drinken.

De D500 WS DD heeft standaard een afvoerpomp, naspoelpomp, een spoel ‘booster’ pomp, ingebouwde wasmiddelpompen en waterontharder. Deze vaatwasmachine is geschikt voor transportkratten door de diepe deur. 

De CLASSEQ aanpak
We zijn ons er bij CLASSEQ van bewust dat in uw bedrijf en dus ook in uw keuken de klant centraal staat. Hoe de klant over uw bedrijf oordeelt, hangt naast de menukaart en de inrichting, vanzelfsprekend ook af van de kwaliteit van uw servies en bestek. Om u de zorg hiervoor uit handen te nemen, produceert CLASSEQ eenvoudig te bedienen, effectieve glazen spoel- en vaatwasmachines van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.
Bij het ontwerpen van onze machines staat de eenvoud van het bedienen voorop, zodat u snel en efficiënt kunt werken. Daarnaast moet de machine tegen een stootje kunnen. Daarom worden CLASSEQ vaatwassers volledig gemaakt van roestvrijstaal en worden alle onderdelen uitvoerig getest op hun robuustheid en duurzaamheid. Zo hebben we de deuren van onze vaatwasmachines zo gemaakt dat de geopende deur een gewicht kan dragen van 100 kg.
Het bedieningsgemak van de CLASSEQ vaatwassers is veelgeprezen. Aanzetten, gaat met één druk op de knop en door de verschillende kleuren van de LED display ziet u steeds in één oogopslag waar de machine mee bezig is. Iedereen kan de machines met een minimum aan training probleemloos bedienen, waardoor extra ingehuurde krachten direct aan het werk kunnen.
Alle CLASSEQ vaatwasmachines leveren met hun 3 minuten was cyclus (glazen wasmachines 2 minuten) een perfect wasresultaat in een minimum aan tijd.

De CLASSEQ belofte

In het zeldzame geval dat er toch iets mis is, zijn we er voor u. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde monteurs die uw machine ter plekke repareren. Elk onderdeel kan worden vervangen en voor alle machines blijven alle onderdelen altijd op voorraad. Een CLASSEQ kan daarom altijd worden gerepareerd. 
Als uw bedrijf groeit, groeit de CLASSEQ machine, dankzij de lange levensduur met u mee. Er is een breed scala aan accessoires en onderdelen, zoals aanvoer- en afvoertafels, die u later kunt toevoegen voor meer bedieningsgemak.

Dimensie
Afmetingen (BxHxD): 550x830-860x675mmmm
Diepte - deur open: 987mm
Max. invoerhoogte: 343mm
Korfafmetingen: 500x500, 600x400mm
Afvoer hoogte met pomp (Optioneel): 600mm
Afvoer hoogte (vanaf bodem): 40mm
Prestaties
Water ontharder: nee
Max. korven per uur: 20
Borden per uur: 360
Duur wascyclus: 3min
Naspoelpomp: Standaard
Spoelpomp vermogen: N/A
Spoeltank capaciteit: 7.5l
Spoeltank element: 2.60kW
Spoeltank temperatuur: 82°C
Spoelwater verbruik bij 3 bar: 3l
Waspomp vermogen: 0.58kW
Wastank capaciteit: 14.5l
Was tank element: 2.00kW
Wastank temperatuur: 55°C
Hydraulische specificaties
Afvoer diameter: Ø40mm
Minimum temperatuur watertoevoer: 4°C
Maximum temperatuur watertoevoer: 55°C
Minimum benodigde waterdruk: 2.0bar
Vereiste water stroomsnelheid: 11l/min
Wateraanvoer aansluiting: G3/4” (3/4” BSP)
Electrische specificaties
Standaard Voltage: 400V
Vereiste stroomaansluiting: 30A
Totaal vermogen: 6.58kW
Additionele Informatie
Gewicht (leeg): 44kg
Volledig geladen gewicht: 64.5kg
Gewicht in verpakking: 57.6kg
Werkend geluidsniveau: <70dB