ShineO CQ 30 hygiëne tabletten

ShineO CQ 30 hygiëne tabletten
Inhoud
Inhoud: 160g
Dosering
Dosering: 1-2 Tabletten
Gewicht
Gewicht: 0.16kg
Houdbaarheid
Houdbaarheid: 24 maanden
ShineO CQ 30 tabletten dragen bij aan de verbetering van de hygiëne in uw Classeq vaatwasser. De...meer

ShineO CQ 30 tabletten dragen bij aan de verbetering van de hygiëne in uw Classeq vaatwasser. De tabletten zijn in staat zelfs de meest ernstige vlekken en verkleuringen te verwijderen. 

Gecertificeerd voor gebruik in de voedingsindustrie.  

Dosering
Gebruik in combinatie met het CQ 12 glansspoelmiddel
Plaats 1 of 2 tabletten in de container om de blekende werking van het wasmiddel te verhogen. Niet gebruiken voor het schoonmaken van aluminium of zilverwerk vanwege de sterke bestanddelen in de tabletten. 

Reiniging door onderdompeling
Los 1 of 2 tabletten op in 20 liter kokend water. Zet het vaatwerk in de oplossing en laat het middel gedurende 30 minuten inwerken, daarna wassen in de vaatwasser. Voor het schoonmaken van uw thermos 1 tablet gebruiken, heet water toevoegen en het middel laten inwerken totdat het water is afgekoeld. Met schoon water naspoelen.

Producteigenschappen
Krachtige schoonmaakformule

Laat uw vaat weer glanzen – geschikt voor porselein, roestvrij staal, kunststof en bestek. 
Niet geschikt voor aluminium en zilverwerk!

Gebruiksaanwijzing
Enkel geschikt voor professionele vaatwassers, niet gebruiken voor commerciële huishoudelijke apparaten. De doseerleidingen moeten na gebruik met schoon water worden schoongespoeld. Niet direct aanbrengen op roestvrijstalen oppervlakken, tenzij in combinatie met CQ12. Bewaren bij een minimumtemperatuur van 5°C en een maximumtemperatuur van 30°C. Niet blootstellen aan direct zonlicht. Niet  verpakken in andere containers. Niet mengen met andere chemicaliën.

Minimale houdbaarheid: 24 maanden.

Classeq reinigingsmiddelen
Het Classeq assortiment professionele reinigingsmiddelen is de perfecte aanvulling voor uw Classeq horeca glazenspoelmachine en/of vaatwasser. Zo bent u steeds verzekerd van een blijvend goed functionerende machine en een optimaal schoon en hygiënisch afwasresultaat.

Additionele Informatie
Gewicht: 0.16kg
Dosering: 1-2 Tabletten
Inhoud: 160g
Houdbaarheid: 24 maanden