Bedrijf

Wij leveren eenvoudig te bedienen, effectieve glazen spoel- en vaatwasmachines van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

1. Robuust

Onze producten zijn ontworpen met het oog op eenvoud: eenvoudig in gebruik, eenvoudig en snel in onderhoud, eenvoud in training en instructies en direct na de installatie klaar voor gebruik.

2. Eenvoudig

Wij garanderen de levering van een eenvoudige, solide en effectieve oplossing voor was resultaten van blijvend goede kwaliteit.

3. Betrouwbaar

Door vele jaren ervaring en expertise bouwen wij onze machines met basis elementen die excellente was resultaten garanderen met een minimum aan storingen. Kortom waar voor uw geld!

Onze geschiedenis

Classeq is een vooraanstaande Britse producent van vaatwasmachines voor de horeca branche. Opgericht in Stafford in 1977, en sinds 2004 onderdeel van de dynamische Winterhalter groep. Onze producten zijn ontworpen met het oog op eenvoud.

Door productie van hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, robuust ontwerp en een uitstekende service levert Classeq altijd betrouwbaar schone resultaten tegen een betaalbare prijs.