Onze klanten

Wij leveren eenvoudig te bedienen, effectieve glazen spoel- en vaatwasmachines van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

classeq klanten

Dallas Burston Polo Club Casestudie

De Dallas Burston Polo Club, gevestigd in Southam in Warwickshire, is de thuisbasis voor het luxe IXL Events Centre. Naast de polo velden beschikt de club over een exclusieve trouwlocatie, een koloniaal clubhuis en een all-weather Super Arena. De Dallas Burston Polo Club combineert gastvrijheid met uitzonderlijk goed eten en schitterende locaties en gaat niets te ver om er zeker van te zijn dat de gasten een ervaring beleven om nooit te vergeten.

Tijdens het hoogseizoen is de club ieder weekend volgeboekt voor trouwerijen met tot wel 700 gasten per trouwerij. Daarnaast trekken de polowedstrijden vaak zo’n 5.000 bezoekers per dag. Met week in, week uit zoveel bezoekers, is het voor het team van cruciaal belang dat de vaatwasmachines de enorme hoeveelheid vaatwerk kunnen bijhouden en nog belangrijker, steeds opnieuw smetteloos schoon glaswerk, servies en bestek blijven leveren. Dat is waarom de Dallas Burston Polo Club heeft gekozen voor het merk Classeq.

Niet alleen moesten de vaatwassers over een grote capaciteit, snelheid en efficiëntie beschikken, ook moesten ze duidelijk en eenvoudig zijn in gebruik. Omdat de club veel werkt met tijdelijk personeel, was een machine die gemakkelijk is in gebruik essentieel, zodat iedereen met een minimum aan training de machine probleemloos kan bedienen, met toch een kwalitatief perfect resultaat.

classeq customer
Ella Cloake, Marketing Manager
van de Dallas Burston Polo Club, vertelt:

Naast de kwaliteit en het gebruiksgemak was het feit dat de Classeq in Europa wordt geproduceerd voor ons heel belangrijk. In 2015 bouwde de club een nieuwe centrale keuken en voor de apparatuur zijn we op zoek gegaan naar een producent met snelle levertijden en goede service. We zijn erg blij dat we een machine hebben gevonden die aan al onze eisen voldeed.
Omdat we een enorm volume aan dranken serveren bij de grote evenementen, en vooral bij de polowedstrijden, heeft de club ook geïnvesteerd in een grote Ice-O-Matic ijsmachine, die naast de vaatwas oplossingen ook deel uitmaakt van het Classeq productassortiment. Bij de keus voor een ijsmachine was het zeer belangrijk voor ons om te kunnen vertrouwen op onze ervaring met het merk Classeq, eenvoudigweg omdat we ons geen onaangename verrassingen kunnen permitteren.

classeq klanten

Classeq Casestudie Stephenson’s Tea and Coffee House

Stephenson’s Tea and Coffee House, gevestigd in het centrum van Chesterfield, serveert al sinds 2007 heerlijke maaltijden, cakes en dranken. Moeder en zoon Claire en Sam Wood namen de zaak in 2014 over en bouwen sindsdien de uitstekende reputatie en het succes van de zaak verder uit. Met zoveel succes zelfs dat ze in juli 2016 met hun bekroonde reputatie voor uitstekende service en lokale verse producten, de koffieshop bij de beroemde kathedraal van Chesterfield mochten overnemen, onder de naam “The Spire by Stephenson’s”.

In beide zaken is het vrijwel constant druk, waardoor de omloopsnelheid in bestek, servies en glaswerk, die steeds opnieuw perfect schoon moet zijn, erg hoog is. Toen Claire dan ook op zoek ging naar een nieuwe vaatwas oplossing, om de toegenomen drukte de baas te blijven, waren gebruiksgemak, betrouwbaarheid en kwaliteit de voornaamste vereisten en natuurlijk dat alles in slechts één wasbeurt smetteloos schoon uit de machine komt. Na een uitgebreide zoektocht viel haar keus op de Classeq onderbouw vaatwasser vanwege de eenvoud en de kwaliteit van de machine. Stephenson, de uitvinder van de stoomlocomotief aan wie de koffieshop zijn naam heeft te danken, zou er zeker zijn goedkeuring aan geven, volgens Claire.

classeq customer
Claire Wood, Eigenaar
van Stephenson’s Tea and Coffee House, vertelt:

Wij hebben een paar jaar geleden gekozen voor een Classeq vaatwasmachine voor de Stephenson’s Tea and Coffee House en hebben daar nooit spijt van gekregen. Toen er dus ook voor The Spire by Stephenson’s een vaatwasmachine moest komen, heb ik geen moment getwijfeld.
Het succes van The Spire by Stephenson’s hebben we te danken aan de integratie met de lokale gemeenschap. Daarom is het belangrijk dat we het kwaliteitsniveau hoog houden in het hele traject, vanaf het lokaal ingekochte menu tot en met sprankelend schoon glaswerk, bestek en servies. Classeq’s productie in Europa, de eenvoud in gebruik en de betrouwbaarheid van de machines en onze uitstekende ervaring met de klantenservice, hebben er allemaal toe bijgedragen om opnieuw te investeren in het merk Classeq.