Onderstel G350 - D400

Onderstel G350 - D400
Gewicht
Gewicht: 9.5kg
Afmeting(LxB)
Afmeting(LxB): 450x480mm
Materiaal
Materiaal: Roestvrijstaal
Prijs op aanvraag
Verzending inclusief
Roestvrijstaal Komt perfect overeen met uw machine Ruimte voor twee rekken die gebruikt...meer
  • Roestvrijstaal
  • Komt perfect overeen met uw machine
  • Ruimte voor twee rekken die gebruikt kunnen worden voor verschillende gebruik scenario’s

De Classeq onderstellen vormen de perfecte match voor uw professionele Classeq vaatwasmachine. Als u uw vaatwasmachine niet als onderbouwvaatwasser gebruikt, plaatst u uw machine met een praktisch onderstel op een meer ergonomische niveau, waardoor u en uw medewerkers gemakkelijker toegang hebben tot de machine. Bovendien biedt de afsluitbare uitvoering van het onderstel een praktische afsluitbare opslagruimte voor gevaarlijke stoffen zoals chemicaliën, die op een veilige plaats opgeslagen moeten worden. Heeft u dit niet nodig, dan bieden de standaard versies voldoende ruimte voor het opslaan van twee of drie extra rekken. Deze extra rekken kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het wassen van alleen bestek of glazen.

Classeq aanvoertafels, spoeltafels en afvoertafels
De Classeq aanvoertafels, spoeltafels en afvoertafels bieden u de mogelijkheid om de afwas afdeling in uw keuken zo praktisch mogelijk in te richten. In een drukke horecakeuken draait alles om snel en efficiënt werken en het goed organiseren van de workflow is daarbij van essentieel belang. Daarom biedt Classeq de aanvoertafels en spoeltafels in 2 verschillende lengtes aan en voor zowel invoer vanaf de linker- als de rechterkant van uw vaatwasmachine.
Daarnaast wilt u natuurlijk dat de tafels robuust en duurzaam zijn en net als de Classeq spoel- en vaatwasmachines een heel leven lang meegaan. Alle Classeq aanbouwaccessoires worden daarom vervaardigd uit de hoogste kwaliteit roestvrij staal, en zijn door hun eenvoudige en praktische ontwerp oersterk en heel gemakkelijk schoon te houden.
En als uw bedrijf groeit en u de keuken later moet uitbreiden, dan kunt de bestaande opstelling altijd nog verder uitbouwen met Classeq producten. Wij geven u de garantie dat alle Classeq onderdelen altijd leverbaar blijven, zodat uw huidige investering ook in de toekomst altijd van waarde blijft.

Kies nu voor een complete Classeq vaatwasoplossing voor uw professionele keuken en u hoeft nooit meer een andere.

Dimensie
Afmeting(LxB): 450x480mm
Additionele Informatie
Gewicht: 9.5kg
Materiaal: Roestvrijstaal