Onderstel D500 vaatwasser

Onderstel D500 vaatwasser
Gewicht
Gewicht: 11kg
Afmeting(LxB)
Afmeting(LxB): 550x480mm
Materiaal
Materiaal: Roestvrijstaal
Prijs op aanvraag
Verzending inclusief
Roestvrijstaal Komt perfect overeen met uw machine Ruimte voor drie rekken die...meer
  • Roestvrijstaal
  • Komt perfect overeen met uw machine
  • Ruimte voor drie rekken die gebruikt kunnen worden voor verschillende gebruik scenario’s

Het onderstel is de perfecte match voor uw Classeq machine. Zolang u niet van plan bent om de machine onder de toonbank te plaatsen, verheft de praktische stand het gebruik naar een meer ergonomische niveau, waardoor u uw werknemers van gemakkelijkere toegang zal voorzien. Bovendien, de afsluitbare uitvoering van de Classeq D500 biedt opslagruimte voor gevaarlijke stoffen zoals chemicaliën, die in een veilige omgeving opgeslagen moeten worden. Terwijl de standaard versie voldoende ruimte biedt voor het opslaan van twee extra rekken. Deze rekken kunnen gebruikt worden voor verschillende gebruik scenario‘s, zoals het wassen van alleen bestek of glazen.

Classeq aanvoertafels, spoeltafels en afvoertafels
De Classeq aanvoertafels, spoeltafels en afvoertafels bieden u de mogelijkheid om de afwas afdeling in uw keuken zo praktisch mogelijk in te richten. In een drukke horecakeuken draait alles om snel en efficiënt werken en het goed organiseren van de workflow is daarbij van essentieel belang. Daarom biedt Classeq de aanvoertafels en spoeltafels in 2 verschillende lengtes aan en voor zowel invoer vanaf de linker- als de rechterkant van uw vaatwasmachine.
Daarnaast wilt u natuurlijk dat de tafels robuust en duurzaam zijn en net als de Classeq spoel- en vaatwasmachines een heel leven lang meegaan. Alle Classeq aanbouwaccessoires worden daarom vervaardigd uit de hoogste kwaliteit roestvrij staal, en zijn door hun eenvoudige en praktische ontwerp oersterk en heel gemakkelijk schoon te houden.
En als uw bedrijf groeit en u de keuken later moet uitbreiden, dan kunt de bestaande opstelling altijd nog verder uitbouwen met Classeq producten. Wij geven u de garantie dat alle Classeq onderdelen altijd leverbaar blijven, zodat uw huidige investering ook in de toekomst altijd van waarde blijft.

Kies nu voor een complete Classeq vaatwasoplossing voor uw professionele keuken en u hoeft nooit meer een andere.

Dimensie
Afmeting(LxB): 550x480mm
Additionele Informatie
Gewicht: 11kg
Materiaal: Roestvrijstaal