Handdouche

Handdouche
Gewicht
Gewicht: 9.6kg
Ontworpen voor heavy-duty professioneel gebruik terugslagloze zelfsluitende douche...meer
  • Ontworpen voor heavy-duty professioneel gebruik
  • terugslagloze zelfsluitende douche
  • hogedrukslang
  • flexibele montage haak

Ontworpen voor heavy-duty professioneel gebruik, is deze hoogwaardige voorspoeldouche uitgerust met een mixer voor warm en koud water. De flexibele slang, de meest kwetsbare plek, wordt beschermd door een stevige flexibele metalen veer met een duurzaam knijp mechanisme aan het einde van de slang. Na gebruik kan het mondstuk vastgemaakt worden aan een steunpunt dat is bevestigd op de stang.

Classeq accessoires
In een gemiddelde keuken in de horeca worden al gauw honderden gerechten per dag bereid.  Vooral rond lunchtijd en dinertijd heerst er dan topdrukte. En juist als het druk is moet er natuurlijk niets misgaan. Als gerechten niet geserveerd kunnen worden, omdat de aanvoer van schoon serviesgoed spaak loopt doordat de afwas niet goed en efficiënt is georganiseerd, komt de hele bedrijfsvoering in gevaar. Kortom, bij de inrichting van uw horecakeuken is de juiste indeling van de afwasruimte net zo belangrijk als de voorbereidingsruimte en de koude en warme keuken.
Met de professionele Classeq accessoires kunt u de vaatwasafdeling in uw horecakeuken volledig naar wens op maat indelen.  Of u nu van rechts naar links wilt werken of juist van links naar rechts, Classeq heeft aanvoertafels, afvoertafels en spoeltafels met spoelbak en optionele voorspoeldouche die perfect aansluiten bij uw vaatwasmachine of glazenspoelmachine. En komt u er niet uit? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door één van onze experts en deel mee in de ervaringen uit honderden keukens die zij voor u bezochten, zodat u het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden.
Alle accessoires zijn net als onze vaatwasmachines en glazenwasmachines vervaardigd uit onverwoestbaar en perfect schoon te maken en te onderhouden roestvrijstaal. 

Additionele Informatie
Gewicht: 9.6kg