Afvoertafel 600 R

Afvoertafel 600 R
Gewicht
Gewicht: 14.5kg
Afmeting(LxB)
Afmeting(LxB): 600x720mm
Hoogte
Hoogte: 875mm (+/-30mm)
Materiaal
Materiaal: Roestvrijstaal
Prijs op aanvraag
Verzending inclusief
Lengte x Hoogte x Breedte: 600mm x 875mm x 720mm Materiaal: Roestvrijstaal Spatscherm...meer
  • Lengte x Hoogte x Breedte: 600mm x 875mm x 720mm
  • Materiaal: Roestvrijstaal
  • Spatscherm over de gehele lengte

600mm lange rechter zijde afvoertafel met grote werkruimte en spatscherm over de gehele lengte. De Afvoertafel wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en heeft een werkhoogte van 875 mm (+/- 30 mm).

Classeq accessoires
In een gemiddelde keuken in de horeca worden al gauw honderden gerechten per dag bereid.  Vooral rond lunchtijd en dinertijd heerst er dan topdrukte. En juist als het druk is moet er natuurlijk niets misgaan. Als gerechten niet geserveerd kunnen worden, omdat de aanvoer van schoon serviesgoed spaak loopt doordat de afwas niet goed en efficiënt is georganiseerd, komt de hele bedrijfsvoering in gevaar. Kortom, bij de inrichting van uw horecakeuken is de juiste indeling van de afwasruimte net zo belangrijk als de voorbereidingsruimte en de koude en warme keuken.
Met de professionele Classeq accessoires kunt u de vaatwasafdeling in uw horecakeuken volledig naar wens op maat indelen.  Of u nu van rechts naar links wilt werken of juist van links naar rechts, Classeq heeft aanvoertafels, afvoertafels en spoeltafels met spoelbak en optionele voorspoeldouche die perfect aansluiten bij uw vaatwasmachine of glazenspoelmachine. En komt u er niet uit? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door één van onze experts en deel mee in de ervaringen uit honderden keukens die zij voor u bezochten, zodat u het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden.
Alle accessoires zijn net als onze vaatwasmachines en glazenwasmachines vervaardigd uit onverwoestbaar en perfect schoon te maken en te onderhouden roestvrijstaal. 

Vertrouw voor een efficiënte en kwalitatief perfecte oplossing voor uw vaatwas op Classeq!

Dimensie
Hoogte: 875mm (+/-30mm)
Afmeting(LxB): 600x720mm
Additionele Informatie
Gewicht: 14.5kg
Materiaal: Roestvrijstaal