Afvoertafel 600 L

Afvoertafel 600 L
Gewicht
Gewicht: 14.5kg
Afmeting(LxB)
Afmeting(LxB): 600x720mm
Hoogte
Hoogte: 875mm (+/-30mm)
Materiaal
Materiaal: Roestvrijstaal
€ 552,00 * Netto plus 21% btw
Verzending inclusief

Levertijd 1-3 werkdagen

Lengte x Hoogte x Breedte: 600mm x 875mm x 720mm Materiaal: Roestvrijstaal Spatscherm over...meer
  • Lengte x Hoogte x Breedte: 600mm x 875mm x 720mm
  • Materiaal: Roestvrijstaal
  • Spatscherm over de gehele lengte

600mm lange linkerzijde afvoertafel met grote werkruimte en spatscherm over de gehele lengte. De Afvoertafel wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en heeft een werkhoogte van 875 mm (+/- 30 mm).

Classeq aanvoertafels, spoeltafels en afvoertafels
De Classeq aanvoertafels, spoeltafels en afvoertafels bieden u de mogelijkheid om de afwas afdeling in uw keuken zo praktisch mogelijk in te richten. In een drukke horecakeuken draait alles om snel en efficiënt werken en het goed organiseren van de workflow is daarbij van essentieel belang. Daarom biedt Classeq de aanvoertafels en spoeltafels in 2 verschillende lengtes aan en voor zowel invoer vanaf de linker- als de rechterkant van uw vaatwasmachine.
Daarnaast wilt u natuurlijk dat de tafels robuust en duurzaam zijn en net als de Classeq spoel- en vaatwasmachines een heel leven lang meegaan. Alle Classeq aanbouwaccessoires worden daarom vervaardigd uit de hoogste kwaliteit roestvrij staal, en zijn door hun eenvoudige en praktische ontwerp oersterk en heel gemakkelijk schoon te houden.
En als uw bedrijf groeit en u de keuken later moet uitbreiden, dan kunt de bestaande opstelling altijd nog verder uitbouwen met Classeq producten. Wij geven u de garantie dat alle Classeq onderdelen altijd leverbaar blijven, zodat uw huidige investering ook in de toekomst altijd van waarde blijft.

Kies nu voor een complete Classeq vaatwasoplossing voor uw professionele keuken en u hoeft nooit meer een andere.

Dimensie
Hoogte: 875mm (+/-30mm)
Afmeting(LxB): 600x720mm
Additionele Informatie
Gewicht: 14.5kg
Materiaal: Roestvrijstaal