Aanvoertafel 600 L met spoelbak

Aanvoertafel 600 L met spoelbak
Gewicht
Gewicht: 16.5kg
Afmeting(LxB)
Afmeting(LxB): 660x720mm
Hoogte
Hoogte: 875mm (+/-30mm)
Materiaal
Materiaal: Roestvrijstaal
Prijs op aanvraag
Verzending inclusief
Lengte x Hoogte x Breedte: 660mm x 875mm x 720mm Materiaal: Roestvrijstaal Spatscherm...meer
  • Lengte x Hoogte x Breedte: 660mm x 875mm x 720mm
  • Materiaal: Roestvrijstaal
  • Spatscherm over de gehele lengte
  • Diepgetrokken spoelbak

600mm lange aanvoertafel (links) met wastafel en spatscherm over de gehele lengte. De aanvoertafel heeft een werkhoogte van 875 mm (+/- 30 mm) en kan gecombineerd worden met de optioneel verkrijgbare handdouche voor een optimaal resultaat.

Classeq aanvoertafels, spoeltafels en afvoertafels
De Classeq aanvoertafels, spoeltafels en afvoertafels bieden u de mogelijkheid om de afwas afdeling in uw keuken zo praktisch mogelijk in te richten. In een drukke horecakeuken draait alles om snel en efficiënt werken en het goed organiseren van de workflow is daarbij van essentieel belang. Daarom biedt Classeq de aanvoertafels en spoeltafels in 2 verschillende lengtes aan en voor zowel invoer vanaf de linker- als de rechterkant van uw vaatwasmachine.
Daarnaast wilt u natuurlijk dat de tafels robuust en duurzaam zijn en net als de Classeq spoel- en vaatwasmachines een heel leven lang meegaan. Alle Classeq aanbouwaccessoires worden daarom vervaardigd uit de hoogste kwaliteit roestvrij staal, en zijn door hun eenvoudige en praktische ontwerp oersterk en heel gemakkelijk schoon te houden.
En als uw bedrijf groeit en u de keuken later moet uitbreiden, dan kunt de bestaande opstelling altijd nog verder uitbouwen met Classeq producten. Wij geven u de garantie dat alle Classeq onderdelen altijd leverbaar blijven, zodat uw huidige investering ook in de toekomst altijd van waarde blijft.

Kies nu voor een complete Classeq vaatwasoplossing voor uw professionele keuken en u hoeft nooit meer een andere.

Dimensie
Hoogte: 875mm (+/-30mm)
Afmeting(LxB): 660x720mm
Additionele Informatie
Gewicht: 16.5kg
Materiaal: Roestvrijstaal