Accessoires

Verhoog de efficiëntie van uw horeca keuken met de Classeq accessoires die naadloos aansluiten op uw Classeq vaatwasmachine.

Filters sluiten
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Handdouche
Handdouche
Prijs op aanvraag
Gewicht
Gewicht: 9.6kg

Of het nu gaat om een keuken in een restaurant, een hotel of een bedrijfskantine, in een professionele keuken in de horeca draait alles om efficiëntie. Vaak komt de drukte in pieken, en dan is het zaak dat er nergens iets mis gaat. Als u moet wachten op schoon serviesgoed of bestek, voor u uw gasten het bestelde eten kunt serveren, dan kost u dat niet alleen omzet, maar ook uw reputatie. Daarom wil CLASSEQ u graag helpen om de vaatwasafdeling van uw keuken zo praktisch en efficiënt mogelijk in te richten.

Voor de professionele lijn CLASSEQ vaatwassers en glazenspoelmachines levert CLASSEQ bijpassende accessoires die naadloos aansluiten op uw machine en u het werk vergemakkelijken. Voor de vaatwasmachines en glazenwassers die u als onderbouwmachines kunt gebruiken als u bijvoorbeeld weinig ruimte hebt in de keuken, kunt bijpassende onderstellen verkrijgen voor als dit niet het geval is en u de machine op een aangenamere werkhoogte wilt plaatsen. De onderstellen zelf kunt u gebruiken voor het plaatsen van de verschillende rekken voor uw professionele horeca vaatwasmachine en voor de Classeq D-500 vaatwasser is er ook een afsluitbaar onderstel, waar u bijvoorbeeld de chemische producten kunt opslaan die u vanwege regelgeving in een afsluitbare ruimte moet bewaren.
Daarnaast levert CLASSEQ aanvoertafels en afvoertafels in verschillende maten en uitvoeringen, zodat u de ruimte waarin de vaatwasser staat zo praktische en efficiënt mogelijk kunt inrichten aan de hand van de door u gekozen werkwijze. Voor de aanvoertafels met spoelbak is er een handige handdouche verkrijgbaar voor het afspoelen van erg vies vaatwerk.

Alle verkrijgbare accessoires van CLASSEQ zijn gemaakt van vrijwel onverwoestbaar roestvrijstaal, zodat u ze gemakkelijk kunt schoon houden en ze, net als de Classeq vaatwas- en glazenwasmachines, voor een zeer lange tijd meegaan.

Bent u van plan om een nieuwe keuken in te richten of om uw bestaande horecakeuken te renoveren, neem dan gerust contact met ons op voor een gedegen advies op maat door onze specialisten. Wij komen tenslotte al heel wat jaren bij vele van uw collega’s over de vloer en delen de zo opgedane kennis en ervaring graag met u.

Voor een praktische en efficiënte afhandeling van de afwas in uw horecakeuken kiest u voor CLASSEQ!